Harhaanjohtajat - vahvassa uskossa

Harhaanjohtajat-teoksen (2017) kirjoittajien Terho Miettisen ja Raija Pellin alustuksen pohjalta keskustellaan kirjan aihepiireistä.

Paikka: Musiikkisali Hämeenlinnan pääkirjasto
Kohderyhmä: Aikuiset

• Mitä on manipulaatio? Miten hengellisyyttä käytetään manipulaation välineenä?

• Mikä saa ihmisen tavoittelemaan ekstaattisia tiloja? Entä miksi vakavasti sairaat ihmiset turvautuvat ahneisiin huijareihin? Mistä on kyse, kun tavoitellaan yliluonnollisia ihmeparantumisia?

• Millä tavalla hengelliset yhteisöt saattavat käyttää hyväksi ihmisen tarvetta kuulua johonkin, löytää oma laumansa?

• Mitä keinoja uskonnollisten markkinoiden helppoheikeillä on koukuttaa seuraajansa?

• Miten löytää oman ajattelun vapaus?

KTM, Uskontojen Uhrien Tuki ry:n hallituksen puheenjohtaja Terho Miettinen ja rikosjournalismiin erikoistunut toimittaja Raija Pelli ovat kirjoittaneet hengellisiä ilmiöitä ilmiöitä käsittelevän kirjan, joka on herättänyt runsaasti keskustelua. Tilaisuudessa on alustus jonka jälkeen keskustelua aiheesta. Paikanpäältä on myös mahdollisuus ostaa kirja.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, tervetuloa!

Järj. kirjasto ja kirjailijat

1. Harhaanjohtajat