Digitaidot haltuun kirjastossa

Jos sinulla on ongelmia mobiililaitteesi tai tietokoneesi kanssa tai haluaisit oppia vaikka käyttämään jotain verkkopalvelua, tule kirjaston maksuttomiin opastuksiin.

Ilman ajanvarausta tai ennakkoilmoittautumista toimiva Digi-Pönkki torstaisin Hämeenlinnan pääkirjastossa on helppo tapa saada apua ja oppia uusia taitoja.

Hattulan Digisampo keskiviikkoisin tarjoaa myös opastusta digitaitojen maailmaan.

Tule vain paikalle ja ota tarvittaessa oma laite mukaasi, ei ennakkoilmoittautumista.

Myös Hämeenlinnan lähikirjastoissa järjestetään digiopastuksia. Näihin ilmoittaudutaan etukäteen.

Opastusten tapahtuma-ajat näet alta.

Voit myös varata ajan henkilökohtaiseen opastukseen Hämeenlinnan kirjaston Varaamo-palvelussa.

Digiopastuksessa saat apua oman laitteen käyttöön ja digipulmiin.

E-opastuksessa neuvomme kirjaston tarjoamien e-lehtien, e-kirjojen ja -äänikirjojen sekä verkkokirjaston käyttöä.

Celia-opastuksessa asiakas rekisteröidään Celia-äänikirjapalvelun asiakkaaksi ja neuvotaan palvelun käytössä ja äänikirjojen valitsemisessa. Celian tuottamia äänikirjoja voivat käyttää kirjaston asiakkaat, joille painetun kirjan lukeminen on vamman, sairauden tai muun syyn takia vaikeaa tai mahdotonta.

Digiopastusta kirjastoissa

1. Digisampo

Päivämäärä: keskiviikko 27 lokakuuta 10:00 - 12:00

2. Digi-Pönkki

Päivämäärä: torstai 28 lokakuuta 10:00 - 12:00
    Paikka: Hämeenlinnan pääkirjasto

Torstaisin henkilökohtaista opastusta. 0-kerros, käynti Rauhankadun tuulikaapista hissillä tai portaita pitkin alakertaan.

3. Digisampo

Päivämäärä: keskiviikko 3 marraskuuta 10:00 - 12:00