Digioppia kirjastosta

Miten ladataan sovelluksia puhelimelle? Miten lähettää sähköpostia? Kuinka tabletti päivitetään? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen tulemalla digiopastuksiin.

Vanamo-kirjastoissa tarjotaan henkilökohtaista digiopastusta laitteiden ja ohjelmistojen käyttöön. Katso tarkemmat tapahtumatiedot ja -ajankohdat alta.

Torstaisin klo 9.30–11 Hämeenlinnan pääkirjaston (Wetterhoffinkatu 2) luku- ja nettitilassa Vertaisopatusta. Opastamassa kokeneet vapaaehtoiset vertaisopastajat. Vuoden 2019 ensimmäinen vertaisopastus to 24.1.

Kerran kuussa Kesytä digi! -neuvontatilaisuus klo 15–17 Janakkalan pääkirjastossa ja Tervakosken kirjastossa. Joukko eri alojen digiosaajia koululaisista tietotekniikkammattialaisiin ovat apunasi, mikä pulmasi sitten onkaan. Katso vuoden 2019 opastuksien päivämäärät alta.

Opastusta e-aineistojen käyttöön Hämeenlinnan pääkirjastossa ja lähikirjastoissa. Tule oppimaan verkkokirjaston ja kirjaston e-aineistojen käyttöä. Katso päivämäärät alta.

Tulevat opastukset

1. Kesytä digi! Tervakoskella

Päivämäärä: maanantai 4 maaliskuuta 15:00 - 17:00
    Paikka: Tervakosken kirjasto

Tule digivalmentajien maksuttomaan neuvontatilaisuuteen ja kesytä digipalvelut avuksesi!

2. Kesytä digi! Turengissa

Päivämäärä: tiistai 5 maaliskuuta 15:00 - 17:00
    Paikka: Janakkalan pääkirjasto

3. Digi-iltapäivä Hämeenlinnan pääkirjastossa

Päivämäärä: keskiviikko 6 maaliskuuta 13:00 - 17:30
    Paikka: Hämeenlinnan pääkirjasto

Nyt on oiva mahdollisuus tutustua kaupungin sähköisiin terveyspalveluihin ja Kelan verkkoasiointiin.

4. Vertaisopastusta

Päivämäärä: torstai 7 maaliskuuta 09:30 - 11:00
    Paikka: Hämeenlinnan pääkirjasto

Vertaisopastusta tietokoneen, netin ja älypuhelimen peruskäytössä sekä sähköisessä asioinnissa. Ota halutessasi oma laite mukaasi.

5. Vertaisopastusta

Päivämäärä: torstai 14 maaliskuuta 09:30 - 11:00