Digioppia kirjastosta

Miten ladataan sovelluksia puhelimelle? Miten lähettää sähköpostia? Kuinka tabletti päivitetään? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen tulemalla digiopastuksiin.

Vanamo-kirjastoissa tarjotaan henkilökohtaista digiopastusta laitteiden ja ohjelmistojen käyttöön. Katso tarkemmat tapahtumatiedot ja -ajankohdat alta.

Torstaisin klo 9.30–11 Hämeenlinnan pääkirjaston (Wetterhoffinkatu 2) luku- ja nettitilassa Vertaisopatusta. Opastamassa kokeneet vapaaehtoiset vertaisopastajat. Vuoden 2019 ensimmäinen vertaisopastus to 24.1.

Kerran kuussa Kesytä digi! -neuvontatilaisuus klo 15–17 Janakkalan pääkirjastossa ja Tervakosken kirjastossa. Joukko eri alojen digiosaajia koululaisista tietotekniikkammattialaisiin ovat apunasi, mikä pulmasi sitten onkaan. Katso vuoden 2019 opastuksien päivämäärät alta.

Opastusta e-aineistojen käyttöön Hämeenlinnan pääkirjastossa ja lähikirjastoissa. Tule oppimaan verkkokirjaston ja kirjaston e-aineistojen käyttöä. Katso päivämäärät alta.

Tulevat opastukset

1. Digiopastusta omalla laitteella

Päivämäärä: torstai 25 huhtikuuta 09:30 - 11:00
    Paikka: Hämeenlinnan pääkirjasto

Henkilökohtaista opastusta tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä sähköisten palveluiden käytössä. Ota halutessasi mukaan oma laitteesi.

Näytä lisää tapahtumia...

19. marraskuuta 2018