E-äänikirjat

Kuuntele kotimaisia ja ulkomaisia e-äänikirjoja.

Kotimaisia äänikirjoja

Ellibsin e-kirjapalvelu sisältää valikoiman kotimaisia e-äänikirjoja. Kuunteleminen tapahtuu suoraan selaimessa, erillistä kuunteluohjelmaa ei tarvita.

Äänikirjoissa on merkintä "E-äänikirja" kirjan kannen kuvan yläpuolella. Voit etsiä äänikirjoja rajaamalla hakua. Klikkaa kolmea pistettä hakulaatikon oikeassa yläkulmassa ja valitse tiedostomuodoksi vain Äänikirja MP3.

Ellibs - ohjeet ja esittely

Ulkomaisia äänikirjoja 

Naxos Spoken Word Library -äänikirjapalvelussa on kuunneltavissa kauno- ja tietokirjallisuuden klassikoita. Sisältö on pääosin englanninkielistä, mutta jonkin verran löytyy myös saksan- ja ranskankielistä kirjallisuutta. Joissain teoksissa on mukana myös teksti. Naxos Spoken Word Library -äänikirjapalvelu on käytettävissä Hämeenlinnan kaupunginkirjaston kirjastokortilla.

Voit selata teoksia kirjailijan, lukijan, kielen tai kustantajan mukaan. Hakea voit aiheen, teoksen nimen, kirjailijan, lukijan tai ISBN-numeron mukaan. Edistyneessä haussa voit hakea myös genren mukaan.

 • Kirjaudu palveluun Hämeenlinnan kirjaston kirjastokortilla. Kirjoita Enter Passcode -kenttään kirjastokorttisi numero (numerosarja viivakoodin yläpuolella) ja klikkaa Go-painiketta.>
 • Kun lopetat, muista kirjautua ulos Log out -painikkeesta.
 • Naxos Spoken Word Libraryssa voi olla 2 samanaikaista käyttäjää.

 1. E-kirjat

  Kokoelma sisältää satoja e-kirjoja aikuisille, lapsille ja nuorille. Valikoimassa on sekä kauno- että tietokirjallisuutta, myös sarjakuvia ja e-äänikirjoja.

 2. E-lehdet

  Lue lehtiä Suomesta ja muualta maailmalta.

 3. E-musiikki

  Naxos-verkkomusiikkipalvelut ovat käytettävissä maksutta Hämeenlinnan kaupunginkirjaston kirjastokortilla.