Avolava-musiikkiklubi aloittaa 1.9. Hämeenlinnan pääkirjastossa

Avolava-klubi tuo paikallisia ja hämeenlinnalaislähtöisiä musiikintekijöitä esiintymään kirjastoon.

Konsepti on aivan uusi – kaksi aktiivista asiakasta ja musiikintekijää hoitavat yhdessä esiintyjien buukkauksen ja esitystekniikan ja kirjasto antaa tilat esiintyjien käyttöön. Esiintyjiä varten on kolme erilaista tilaa, Avolava, Kirjastotori sekä Mediahuone Hämeenlinnan pääkirjaston lainauskerroksessa.

Klubi järjestetään aina kerran kuukaudessa joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona klo 18 (poikkeuksena 4.11.). Esiintyjät on varattu vuoden 2021 loppuun.

Avolava-klubin aloittaa Hämeenlinnasta lähtöisin oleva laulaja-lauluntekijä ja muusikko Jere Ijäs, jonka viimeisin yhtye Jere Ijäs ja Monacon työväen palloilijat julkaisi uuden levyn heinäkuussa 2021. Tärkeänä elementtinä Ijäksen musiikissa on americana-tyyli, joka muuntuu omintakeiseksi tavaksi laulaa, soittaa ja tuottaa musiikkia.

Avolava-klubin tapahtumat ovat ikärajattomia, maksuttomia ja avoimia kaikille.

Esitykset myös striimataan.

Tervetuloa nauttimaan livemusiikista!

Avolava-klubi uutisia

Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset: Uudenlainen musiikkiklubi polkaistaan käyntiin Hämeenlinnassa

Paikallisradion lähetys kuunneltavissa Yle Areenassa: Hämeenlinna saa uuden musiikkiklubin

Musiikki Hämeenlinna -ryhmä

Kannattaa laittaa seurantaan myös kirjaston Musiikki Hämeenlinna Facebook -ryhmä, jossa voi keskustella vapaasti musiikista.

Rockway

Rockway-palvelun ilmaisilla verkkokursseilla pääset opiskelemaan musiikkia ja soittoa.

Tapahtumasivulle